Katteopphold ved Drammen Dyrehotell

Drammen Dyrehotell ønsker katten din velkommen!

Vi har en liten, men veldig koselig katteavdeling med store bur som har full takhøyde. Hos oss får din katt mat etter eget ønske, og hvis den skal ha mat fra oss har vi valgt Eukanuba. De får en kombinasjon av våtfor og tørrfor alt etter hva din katt liker. Ønsker du annet fôr må dette medbringes, vi har både kjøleskap og fryser tilgjengelig for dette.

Ved ankomst vil din katt få tildelt et eget stort bur. Har du flere katter er det god plass i buret til de også. Burene innredes etter ønske, vi har både små huler, iglo, tepper o.l. Burene er så romslige at det er god plass til å medbringe eget klorestativ om ønskelig. Du må også gjerne medbringe eget liggeunderlag, katten føler seg straks litt mer hjemme med sin egen lukt. Enkelte av burene er utstyrt med drikkekar som har rennende vann, noe de fleste katter setter stor pris på.

Vi benytter oss av Drammen Dyreklinikk som sørger for beste behandling av din katt om den skulle bli akutt syk under et opphold hos oss. Dersom annen veterinær skal brukes må dette opplyses om. Dette kan du også lese mer om under betingelser. Våre priser gjelder pr. dag, og våre tider for levering og henting står oppført i våre åpningstider. Ønsker du levering/henting utover disse tidene er det mulig mot et tillegg.

Vi tar vare på din katt på beste mulig måte og skreddersyr dagen til pus, så du kan ta ferie med god samvittighet.

Vi tar kun imot katter som er forsikret.